📷 Duidelijkheid waarover Fredberg en Vandenhaute discussieerden in catacomben na match tegen Westerlo

📷 Duidelijkheid waarover Fredberg en Vandenhaute discussieerden in catacomben na match tegen Westerlo

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een opvallend beeld na de match tussen RSC Anderlecht en Westerlo. Fredberg en Vandenhaute waren in een stevige discussie verwikkeld.

De beelden waren te zien tijdens de live-uitzending op DAZN. CEO Sports Jesper Fredberg en niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute waren na de wedstrijd aan het discussiëren in de catacomben van het Lotto Park.

De gezichten en de bijbehorende armbewegingen maakten duidelijk dat het geen leuke dingen waren dat het tweetal aan elkaar aan het vertellen was. Ondertussen is ook duidelijk waarover de twee spraken.

Het Laatste Nieuws meldt dat Fredberg en Vandenhaute het op dat moment hadden over de muur van Anderlecht die bij de vrije trap van Westerlo wel heel erg ver stond.

Op beelden bij DAZN is te zien dat de muur op 11,2 meter staat, terwijl dat eigenlijk maar 9 meter moet zijn. Westerlo scoorde uit die vrije trap de 1-1-gelijkmaker.

Jesper maakte heel wat gebaren terwijl hij het verhaal deed aan Vandenhaute. Die luisterde naar zijn CEO Sports en samen trokken ze daarna de kleedkamer in.

DAZN
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties