Exit van Brian Riemer? Raad van Bestuur op komst bij Anderlecht

Exit van Brian Riemer? Raad van Bestuur op komst bij Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brian Riemer ligt onder vuur bij de supporters van RSC Anderlecht. Het is uitkijken wat het bestuur van de Deense coach vindt.

Al sinds de openingsspeeldag is er veel kritiek op het voetbal dat RSC Anderlecht brengt. Elke week opnieuw is Brian Riemer bij de supporters kop van jut.

Dinsdag staat een Raad van Bestuur op de agenda. Volgens Het Nieuwsblad zal Jesper Fredberg wellicht uitleg mogen komen verschaffen en komt ook Brian Riemer als punt op de agenda.

De krant is evenwel duidelijk dat de positie van Brian Riemer normaal niet ter discussie staat. Hij behaalde immers 12 op 18 en daar is hij duidelijk tevreden mee.

De Raad van Bestuur was al langer gepland en heeft dus niks te maken met het mindere voetbal dat paarswit brengt, zo voegt de krant er nog aan toe.

Dinsdagavond speelt RSC Anderlecht een inhaalwedstrijd tegen KRC Genk, dat twaalf op twaalf haalde in de laatste wedstrijden.

Toch blijft de druk op Brian Riemer stijgen. Al kreeg hij niet de verwachte slagkracht met enkele klinkende inkomende transfers, zoals eerst beloofd was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties