Reactie Wordt nieuwste aanwinst van STVV de sleutel naar succes van Mazzu?

Wordt nieuwste aanwinst van STVV de sleutel naar succes van Mazzu?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV won zondagnamiddag voor het eerst dit seizoen. De mannen van Mazzu trokken dankzij een geweldig doelpunt van Brahimi aan het langste eind.

Mazzu stond voor het eerst aan het roer bij STVV. De Belgische trainer was eerder al coach bij Charleroi, Genk, Union en Anderlecht. Mazzu heeft de taak om STVV te redden van de degradatie.

In die opdracht begon Mazzu meteen goed. De 'Kanaries' wonnen met 2-1 tegen het OHL van Oscar Garcia. Mazzu had veel te danken aan Brahimi die zich op knappe wijze tot matchwinnaar kon kronen.

De debutant kreeg de bal voor zijn voeten van net buiten het strafschopgebied. De Algerijnse middenvelder legde de bal klaar voor zijn linkse en krulde die bal heerlijk voorbij Leysen in doel.

De doelman had geen verhaal tegen het schot van Brahimi. Billal Brahimi wordt momenteel gehuurd van Nice. Voordien speelde Brahimi in de Franse eerste klasse bij onder ander Stade Reims en Angers.

Brahimi zal dit seizoen een duidelijke meerwaarde zijn voor Mazzu. Doelpunten maken was voordien een probleem bij STVV. In de afgelopen zeven wedstrijden scoorden de 'Kanaries' slechts acht doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties