Analist legt oorzaak van mindere matchen van Yari Verschaeren bij Brian Riemer

Analist legt oorzaak van mindere matchen van Yari Verschaeren bij Brian Riemer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht blijft povertjes acteren in de Jupiler Pro League. De positie van trainer Brian Riemer lijkt stilaan onhoudbaar.

Het protest van de supporters van RSC Anderlecht klinkt steeds luider en luider. De fans blijven achter de spelers staan, maar Brian Riemer krijgt wel de volle laag.

Het ontslag van de trainer wordt steeds meer en meer gevraagd, zodat de positie van Brian Riemer stilaan onhoudbaar wordt. Deze week verliezen van Genk of Charleroi zou wel eens de druppel kunnen zijn.

De fans laten goed van zich horen, ook op een positieve manier. “Edozie werd meteen toegejuicht door het publiek. De fans zullen van hem houden”, stelde Alexandre Teklak vast bij La Dernière Heure.

Samen met Angulo gaf hij paarswit iets extra en dat kan de ploeg op dit moment heel goed gebruiken. Al doet paarswit dat slechts als het echt nodig is, terwijl Teklak verwacht dat ze altijd dominant willen zijn.

Wat vooral ontbreekt is die laatste, beslissende pas. Yari Verschaeren speelde opnieuw geen grote wedstrijd, maar volgens Teklak ligt dat aan Riemer. “Verschaerens verdedigende taken zijn te zwaar.” De vrijheid die Riemer Thorgan Hazard gaf, krijgt Verschaeren niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties