Dubbel probleem voor Riemer? 'Dit is situatie rond blessures van Dolberg en Vazquez'

Dubbel probleem voor Riemer? 'Dit is situatie rond blessures van Dolberg en Vazquez'
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4198

Geen Kasper Dolberg tegen Westerlo bij Anderlecht. Ook zijn vervanger Luis Vazquez moest de strijd staken. Kopzorgen dus voor Brian Riemer.

Kasper Dolberg was bij RSC Anderlecht niet inzetbaar voor het duel van het voorbije weekend tegen Westerlo. De Deense spits van paarswit liep tijdens de interlandbreak een blessure aan de enkel op.

De medische staf van RSC Anderlecht slaagde er niet in om hem speelklaar te krijgen voor de match van zaterdag tegen Westerlo, waardoor hij vervangen werd door Luiz Vazquez.

Maar ook hij moest de strijd staken tegen Westerlo. Hij werd noodgedwongen aan de kant gehouden halfweg de partij, ook met een enkelblessure.

Het is uitkijken of Brian Riemer een van de twee kan recupereren voor de belangrijke inhaalwedstrijd van dinsdag tegen KRC Genk. Als Anderlecht daar verliest, zou dat wel eens het einde van Riemer kunnen betekenen.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de trainer van RSC Anderlecht de nodige hoop om zijn landgenoot te recupereren voor het duel tegen de Limburgers. Achter de naam van Vazquez wordt een groot vraagteken geplaatst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties