Philippe Albert overtuigd dat niet enkel de kop van Brian Riemer zal rollen bij Anderlecht

Philippe Albert overtuigd dat niet enkel de kop van Brian Riemer zal rollen bij Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi speelt volgend weekend tegen RSC Anderlecht. De Carolo's geloven in hun kansen.

Daan Heymans liet het in een interview na de wedstrijd tegen Beerschot al weten. Hij zag Anderlecht bezig en is overtuigd dat Sporting Charleroi tegen paarswit wat kan halen.

Een gevoel dat ook Philippe Albert heeft. “Charleroi heeft organisatie, individuele klasse, spelinzicht en een geslaagde seizoensstart”, klinkt het in La Capitale.

“Hetzelfde kan niet gezegd worden van Anderlecht, dat de kans had om drie wedstrijden op rij thuis te spelen maar al heel wat pluimen verloren heeft tegen Westerlo, dat, met alle respect, ook geen strijders zijn.”

Met Genk en Charleroi als tegenstanders deze week staat Anderlecht voor een heel belangrijke periode. Er wordt al openlijk gezegd en geschreven dat één nederlaag wel eens de kop van trainer Brian Riemer kan kosten.

“Brian Riemer moet beseffen dat hij niet meer bij Brentford is en dat hij niet langer assistent is, maar hoofdtrainer. Hij krijgt af te rekenen met spelers die gemakkelijk naast de ploeg vallen, maar een onzichtbare Dreyer lijkt onschendbaar te zijn.”

De druk op Riemer neemt toe, maar het zou wel eens kunnen dat niet enkel zijn kop rolt bij Anderlecht. “Omdat ze samen managen, zal Fredberg ook de prijs moeten betalen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties