Mark Van Bommel naar Anderlecht? Marc Degryse laat weten wat hij ervan denkt

Mark Van Bommel naar Anderlecht? Marc Degryse laat weten wat hij ervan denkt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe coach nadat Brian Riemer werd ontslagen. Paars-wit zou ondertussen al gepolst hebben bij Mark Van Bommel.

Anderlecht heeft donderdag besloten om Brian Riemer te ontslaan. De nederlaag tegen KRC Genk op dinsdag was er te veel aan. Nu zijn er in Brussel volop op zoek naar een vervanger.

Volgens HLN heeft de club al gepolst bij Mark Van Bommel. Er zijn nog geen gesprekken geweest, maar paars-wit nam al wel contact op met zijn entourage.

Marc Degryse zou deze keuze zeker niet verkeerd vinden. "Als ik zo rondkijk, dan zie ik wel wat in Mark van Bommel, die bij Antwerp wel een staaltje vakkennis toonde en openbloeide nadat hij als coach lastige periodes kende bij PSV en Wolfsburg", zei hij bij Het Laatste Nieuws.

"Hij is vertrouwd met de Belgische competitie en cultuur, hij voelt zich hier goed en kent Jan en alleman. Als figuur zal hij boven de groep staan en door de spelers aanvaard worden. Ik zie ook niet in waarom de supporters niet voor hem zouden vallen."

Van Bommel was de voorbije twee jaar coach bij Antwerp en deed het daar ook bijzonder goed. Na vorig seizoen besloot hij om te stoppen. Zou hij nu klaar zijn voor een avontuur bij Anderlecht?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties