Archie Brown krijgt Brugse publiek over zich heen bij vervanging en reageert op deze manier

Club Brugge verloor vanmiddag met 2-4 van KAA Gent. Archie Brown treiterde alvast het Brugse publiek bij zijn vervanging.

Club Brugge begon sterk aan de partij tegen KAA Gent, maar het waren de bezoekers die in vier dolle minuten met een 0-2-voorsprong de rust ingingen.

De tweede helft begon dan ook nog eens dramatisch voor blauwzwart. Gandelman maakte er meteen 0-3 van, maar Club Brugge kwam direct terug in de match.

Het werd uiteindelijk nog 2-4, waarbij Club nauwelijks nog doelrijpe kansen bij elkaar speelde. De vele vervangingen deden daar ook geen goed aan.

Toen Archie Brown vervangen werd kreeg hij het Brugse publiek over zich heen. De speler van KAA Gent reageerde al treiterend door met zijn vingers de duidelijke tussenstand 2-4 te tonen.

In plaats van hem het hele veld te laten rondlopen voorbij de Brugse fans liet de scheidsrechter van dienst hem dan toch maar het veld dwarsen.