Helemaal aan de kant gezet: 'Dit regime krijgt Boyata bij Club Brugge'

Helemaal aan de kant gezet: 'Dit regime krijgt Boyata bij Club Brugge'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als er één iemand was waarvan Club Brugge deze zomer af wou, dan was het wel Dedryck Boyata. Er kwam echter geen oplossing uit de bus.

Dedryck Boyata ligt nog tot eind dit seizoen onder contract bij Club Brugge. Blauwzwart wou dat de grootverdiener deze zomer andere oorden opzocht, maar er kwam uiteindelijk geen deal.

De kans dat hij voor januari nog het Jan Breydelstadion verlaat lijkt zo goed als onbestaande. Ondertussen heeft blauwzwart een bijzonder regime opgelegd aan Boyata.

Zo worden alle banden met de A-kern doorgesneden. Boyata heeft volgens Het Laatste Nieuws een aparte ruimte toegewezen gekregen om zich om te kleden.

Hij moet individueel zijn conditie onderhouden, maar traint enkele dagen per week wel mee met Club NXT, het beloftenelftal van Club Brugge. Al zal hij ook met hen geen wedstrijden spelen.

De laatste speelminuten van Boyata dateren al van 4 februari van dit jaar. Toen mocht hij onder Ronny Deila nog enkele minuten opdraven op bezoek bij Royal Antwerp FC.

Dit seizoen zat de verdediger nog één keer in de selectie van trainer Nicky Hayen. Dat was bij de Supercup tegen Union SG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties