Zeer goed nieuws voor Standard: kapitein van de Rouches verlengt zijn contract in Luik

Zeer goed nieuws voor Standard: kapitein van de Rouches verlengt zijn contract in Luik
Foto: © photonews
Word fan van Standard! 2420

Standard kondigde dinsdag een contractverlenging bij de eerste ploeg aan. Aiden O'Neill heeft een bijgetekend tot 2028.

Met een kern waarin heel wat spelers zijn uitgeleend, al dan niet met aankoopoptie, zal Standard er alles aan moeten doen om de spelers die bij hen zijn te overtuigen om hun avontuur in Luik te verlengen.

De afgelopen weken was vooral de situatie van Matthieu Epolo een onderwerp van discussie. Aan het einde van dit seizoen loopt het contract van de jonge doelman af, maar hij heeft een optie om zijn verblijf met twee seizoenen te verlengen.

Aiden O'Neill heeft zijn contract bij Standard verlengd

Deze optie zal, zoals we nu al kunnen zeggen, binnenkort door Standard worden gelicht. Ondertussen heeft het bestuur van de Rouches zich gebogen over de dossiers van andere spelers uit de kern.

Met name dat van Aiden O'Neill, die vorige zomer naar Sclessin kwam. Hij tekende toen een contract tot aan het einde van dit seizoen. De aanvoerder heeft niet lang gewacht en heeft zijn verbintenis bij de club verlengd.

De informatie werd dinsdagochtend officieel bekendgemaakt: Aiden O'Neill heeft bijgetekend tot 2028. De 26-jarige aanvoerder, die speelt als defensieve middenvelder, wil zich voor de lange termijn aan de Rouches verbinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties