KAA Gent trekt voor de tweede keer in enkele dagen naar Jan Breydel met nog twee grote vraagtekens voor de selectie

KAA Gent trekt voor de tweede keer in enkele dagen naar Jan Breydel met nog twee grote vraagtekens voor de selectie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KAA Gent neemt het donderdag op tegen Cercle Brugge. Wouter Vrancken blikte al even kort vooruit op de wedstrijd en gaf aan dat er nog twee vraagtekens zijn in de kern.

KAA Gent zal met vertrouwen naar het Jan Breydelstadion trekken, voor de tweede keer in enkele dagen. Afgelopen weekend wonnen de Buffalo's er met 2-4 van Club Brugge. 

"Ik verwacht een totaal andere wedstrijd dan vorige zondag", begint Gent-coach Wouter Vrancken bij Het Nieuwsblad. "Cercle heeft een unieke manier van spelen met heel veel energie, drive en passie. Heel veel straight forward voetbal en dat is toch totaal anders dan het spel van Club Brugge."

KAA Gent staat momenteel op de tweede plaats in de Jupiler Pro League, met een wedstrijd minder. Bij een overwinning tegen Cercle komen de Buffalo's tot op drie punten van leider KRC Genk.

"Bij momenten ben ik tevreden met waar we al staan, maar het lukte ons nog niet genoeg om dit een hele wedstrijd vol te houden. Ook al slagen niet zoveel teams daarin, toch moeten we daar naar streven om ons niveau langer aan te houden", gaat Vrancken verder.

Sven Kums en Hugo Gambor waren er tegen Club Brugge niet bij. Beide spelers zaten met blessures. Het gaat goed met hen, maar de wedstrijd tegen Cercle kan nog te vroeg komen, zeker voor Kums.

"Het gaat stap voor stap beter. Hugo staat al iets verder dan Sven, die ook al wel eens op het veld kwam. Naar Cercle toe zijn ze alle twee nog een vraagteken, maar voor Hugo is er zeker al meer mogelijk dan voor Sven", besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Cercle Brugge - KAA Gent live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45 (26/09).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties