Dolberg is de eerste Anderlecht-speler die duidelijk signaal geeft: "David Hubert levert goed werk. Hij weet wat we nodig hebben"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Dolberg is de eerste Anderlecht-speler die duidelijk signaal geeft: "David Hubert levert goed werk. Hij weet wat we nodig hebben"
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4204

Kasper Dolberg brak woensdagavond een persoonlijke ban door de touwen opnieuw te doen trillen. De Deense aanvaller is tevreden met de accenten die David Hubert legt. En geeft hij ook meteen een hint aan het paars-witte management?

RSC Anderlecht won gisteren met 2-1 van Ferencsvarosi TC. Kasper Dolberg zorgde van op de strafschopstip voor het tweede Brusselse doelpunt. 

De Deense aanvaller maakte op die manier een einde aan enkele weken droogte. Ook Dolberg merkte op dat David Hubert enkele accenten had gelegd.

Hubert David
© photonews

"David levert goed werk", windt de spits er geen doekjes om. "Hij weet wat we nodig hebben en laat het ons uitvoeren."

Op dit moment lijkt het er niet op dat Hubert ook effectief een volwaardige kans zal krijgen als T1 van Anderlecht. De Belgische recordkampioen is op zoek naar een vervanger.

Moet David Hubert een kans krijgen als T1 van RSC Anderlecht?

"Al voelt het nu ook al als een nieuwe start", besluit Dolberg met een (verdoken) hint naar zijn management. "Er zal op een bepaald moment duidelijkheid moeten komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties