Wankelt de stoel van Jesper Fredberg bij Anderlecht? Sportief directeur komt zelf met héél duidelijke reactie

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wankelt de stoel van Jesper Fredberg bij Anderlecht? Sportief directeur komt zelf met héél duidelijke reactie
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4204

RSC Anderlecht is op zoek naar een nieuwe coach. Ook Jesper Fredberg beseft dat er geen marge meer is voor een foute keuze. Al maakt de sportief directeur van de Belgische recordkampioen zich vooralsnog geen zorgen.

De Raad van Bestuur van RSC Anderlecht verwacht dat Jesper Fredberg een héél duidelijke keuze maakt. Marge voor fouten is er niét meer. Ook de fans van paars-wit zijn duidelijk: de volgende coach moet het DNA van Anderlecht uitdragen en voor sprankelend voetbal zorgen.

Die boodschap is ook heel duidelijk overgebracht aan de Deen. Meer zelfs: volgens Het Laatste Nieuws is hem zelfs een ultimatum opgelegd. Een verkeerde keuze zou ook hem de kop kosten.

fredberg vandenhaute
© photonews

Het krediet van Fredberg is na de voorbije zomermercato namelijk serieus geslonken. De sportief directeur beloofde (spectaculaire) transfers, maar die bleven uit. Enkel voor Jan-Carlo Simic haalde paars-wit de geldbuidel boven.

"Ik besef heel goed dat er veel druk is bij Anderlecht", reageert Fredberg op zijn wankelende stoel. "Maar dat omarm ik net. Het is een eer om Anderlecht te vertegenwoordigen."

Wankelt de stoel van Jesper Fredberg als coach van RSC Anderlecht?

Al erkent Fredberg dat hij het lastig had met het ontslag van Brian Riemer. "Ik ga altijd door het vuur voor mijn werknemers. Ik zal altijd alles geven voor hen. En ik verwacht in de omgekeerde richting natuurlijk hetzelfde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties