Zorgen om Kevin De Bruyne: zal hij de komende interlandperiode missen?

Zorgen om Kevin De Bruyne: zal hij de komende interlandperiode missen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne is niet fit voor de wedstrijd tegen Newcastle. Slecht nieuws voor Manchester City, maar ook voor Domenico Tedesco en de Rode Duivels.

Kevin De Bruyne heeft de laatste tijd al heel wat last gehad van blessureleed. Anderhalve week geleden viel hij uit tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Inter Milan. 

De Rode Duivel heeft last van de lies en speelde afgelopen weekend al niet mee met Manchester City. Het is ondertussen wel al geweten dat Pep Guardiola het liefst rustig aanpakt met geblesseerde spelers.

Voor de wedstrijd tegen Newcastle, die KDB zal missen, kwam coach Pep Guardiola met een blessure-update. "Ik weet niet wanneer hij terug zal zijn. Misschien voor de interland break, misschien erna. We zullen wel zien."

Geen geruststellend nieuws voor Domenico Tedesco en de Rode Duivels. Volgende week vrijdag maakt de bondscoach zijn selectie bekend. Met of zonder De Bruyne?

Op 10 oktober spelen ze een Nations League-wedstrijd tegen Italië en vier dagen later thuis tegen Frankrijk. Enkele weken geleden, na de 2-0 nederlaag tegen Frankrijk, bekritiseerde De Bruyne zijn ploegmaats nog bij de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties