Moris tankt vertrouwen met Union, maar zit met gemengde gevoelens voor Europese wedstrijd

Robbie Maes
| 0 reacties
Moris tankt vertrouwen met Union, maar zit met gemengde gevoelens voor Europese wedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Union Saint-Gilloise lijkt na enkele moeizame weken weer op koers te liggen. De Brusselaars wonnen overtuigend met 3-0 van KV Kortrijk. Anthony Moris hield voor de zesde keer zijn netten schoon.

Anthony Moris was gebrand om vandaag de nul te houden. “We controleerden de wedstrijd goed. Na zo’n Europese trip is het nooit eenvoudig, maar deze zege doet ons mentaal veel deugd”, aldus de doelman tegenover Het Nieuwsblad.

Union heeft dit seizoen laten zien dat de verdediging sterk staat. Moris hoefde dit seizoen slechts vier keer een tegendoelpunt te incasseren, waarvan slechts één in eigen huis.

Met de overwinning tegen Kortrijk klimt Union naar de linkerkolom van het klassement, op slechts één punt van Club Brugge.

Donderdag staat een ontmoeting met het Noorse Bodo/Glimt op het programma in het Koning Boudewijnstadion. Het spelen in het Koning Boudewijnstadion voelt voor de ploeg nog steeds niet als een thuiswedstrijd bevestigd de doelman.

Na de Europese wedstrijd wacht een belangrijke competitiewedstrijd tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Beide teams zijn nog zoekende naar hun beste vorm, benieuwd wie deze topper zal winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties