Van Bommel naar Anderlecht? Severeyns schat in hoe fans van The Great Old zullen reageren

Van Bommel naar Anderlecht? Severeyns schat in hoe fans van The Great Old zullen reageren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC stond 4-0 op voorsprong in de derby tegen Beerschot. De ploeg heeft onder Jonas De Roeck helemaal zijn draai gevonden.

De nieuwe trainer Jonas De Roeck wist dat het niet gemakkelijk zou zijn bij Royal Antwerp FC, maar waar de club ondertussen staat doet het beste vermoeden.

In de voetsporen volgen van een trainer als Mark van Bommel die de club een beker en een landstitel bezorgde is niet gemakkelijk. Bovendien zijn er ook minder middelen ter beschikking.

De Nederlander was zondag van de partij op de derby en tijdens de onderbreking van de wedstrijd, doordat Beerschotfans vuurpijlen op het veld gooiden, animeerde hij het publiek.

“Ik zat net achter hem. Het was heel leuk om te zien dat iemand nog zo op handen gedragen wordt”, vertelt Cisse Severeyns aan Gazet van Antwerpen.

Al staat hij wel in beeld bij Anderlecht, hoe zouden de fans daarop reageren? “Misschien dat het anders was geweest als hij bijvoorbeeld al coach was bij Anderlecht. Hoewel... nee, ik denk toch van niet. Ik denk wel dat de titel met de club dat wel zou overstijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties