🎥 Einde van de tunnel in zicht voor Januzaj? Ex-rode Duivel pakt uit met heerlijke actie

🎥 Einde van de tunnel in zicht voor Januzaj? Ex-rode Duivel pakt uit met heerlijke actie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Adnan Januzaj stond voor het eerst in de basis bij Las Palmas. Hij gaf voor het eerst sinds eind vorig jaar weer eens een assist.

Adnan Januzaj werd naar voren geschoven als een toptalent, maar zijn carrière liep totaal anders dan hij verwacht had. De ex-Rode Duivel trekt van de ene naar de andere club in de hoop dat zijn carrière weer aanslaat.

Januzaj ligt nog tot juni volgend jaar onder contract bij Sevilla, maar dit seizoen wordt hij uitgeleend aan Las Palmas. Daar stond hij voor het eerst in deze jaargang van de competitie in het basiselftal.

Onze landgenoot liet van zich spreken met een heerlijke assist bij het enige doelpunt van zijn ploeg. De beelden daarvan kan je in het filmpje hieronder bekijken.

Ondanks de nederlaag mag Januzaj blij zijn met zijn prestatie, al was het wel de eerste keer dat hij dit kalenderjaar betrokken was bij een doelpunt van zijn team.

Zijn laatste beslissende actie was een assist eind vorig jaar. Toen speelde hij, op 6 december 2023, met Sevilla tegen derdeklasser Astorga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties