Domper voor Union SG: Koning Boudewijnstadion zal niet veel volk trekken voor Europa League-duel

Domper voor Union SG: Koning Boudewijnstadion zal niet veel volk trekken voor Europa League-duel

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

In staat om tot 45.000 mensen te verwelkomen, zal het Koning Boudewijnstadion nauwelijks gevuld zijn voor de eerste thuiswedstrijd van Union in de Europa League dit seizoen.

Na eerder de velden van Den Dreef (Leuven) en het Lotto Park (Anderlecht) te hebben gebruikt, heeft Union Saint-Gilloise het Koning Boudewijnstadion verkozen als thuisbasis voor deze Europa League-campagne.

De spelers van Sebastien Pocognoli, die ook AS Roma (07/11), Nice (12/12) en Braga (23/01/2025) zullen ontvangen, zullen het eerst opnemen tegen de Noorse landskampioen, Bodo/Glimt.

Een wedstrijd die zeker niet de massa zal aantrekken, vanwege de verplaatsing van de wedstrijd en het tijdstip. De wedstrijd wordt op een donderdag om 21u gespeeld, niet ideaal.

De wedstrijd zal dus plaatsvinden in een vrijwel leeg Koning Boudewijnstadion. Volgens L'Avenir zijn er slechts 7.000 tickets verkocht, een dertigtal uren voor het begin van de wedstrijd.

Pocognoli zal dus niet echt kunnen rekenen op het publiek... en waarschijnlijk ook niet op Sofiane Boufal, die afwezig was bij de training van deze woensdag, evenals Elton Kabangu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Union SG - Bodø Glimt live op Voetbalkrant.com vanaf 21:00 (03/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties