KRC Genk krijgt zeer slecht blessurenieuws te horen

KRC Genk krijgt zeer slecht blessurenieuws te horen
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk! 2009

Afgelopen weekend kon KRC Genk op het nippertje winnen van KV Mechelen. De Limburgers zag wel hoe verdediger Carlos Cuesta uitviel met een blessure. Er is nu meer informatie over de ernst ervan.

KRC Genk nam het vorig weekend op tegen KV Mechelen. De Limburgers hadden het bijzonder moeilijk, maar invaller Oh kon met twee doelpunten de overwinning over de streep trekken (2-1).

Maar coach Thorsten Fink kreeg ook een flinke domper te verwerken. Carlos Cuesta moest het veld kort voor rust geblesseerd verlaten. Hij werd vervangen door Matte Smets.

Hij liep de kwetsuur op zonder contact met een andere speler, dat is nooit een goed teken. Volgens Het Belang van Limburg staat hij een tijdje aan de kant.

Een MRI-scan zou hebben uitgewezen dat hij een scheurtje heeft opgelopen in de kuitspier. Hoeveel wedstrijden hij precies aan de kant zal staan is nog onduidelijk. 

De match van dit weekend tegen KV Kortrijk mist hij in ieder geval zeker, ook de interlands met Colombia zullen niet lukken. Smets komt dan tegen KV Kortrijk gewoon weer in de basis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties