Bodo/Glimt-coach Knutsen, die het opneemt tegen Union, reageert op geruchten over eventuele overstap naar Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bodo/Glimt-coach Knutsen, die het opneemt tegen Union, reageert op geruchten over eventuele overstap naar Anderlecht
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4203

Union SG neemt het donderdagavond op tegen Bodo/Glimt. De Noorse landskampioen komt dan over de vloer. Hun coach, Kjetil Knutsen, werd onlangs gelinkt aan Anderlecht.

Union SG speelt donderdag zijn tweede Europa League-duel van het seizoen. Er staat wat druk op, aangezien de eerste match tegen Fenerbahçe verloren werd.

Daarom wordt er tegen Bodo/Glimt maar best gewonnen. Maar tegen de Noorse landskampioen zal het niet makkelijk zijn. Kjetil Knutsen is er momenteel coach, hij werd onlangs nog gelinkt aan Anderlecht.

Paars-wit is immers nog steeds op zoek naar een nieuwe coach nadat Brian Riemer werd ontslagen. Op zijn persconferentie kreeg Knutsen hier een vraag over.

"Ik heb een manager, maar ik spreek nooit met hem", begon de coach volgens Het Nieuwsblad. Zo leek hij de vraag een beetje te ontwijken. "Voor mij is het heel belangrijk om honderd procent met je eigen club bezig te zijn."

"Ik wil dat de spelers elke dag hard werken en hetzelfde geldt dus voor mij. Ik kan je beloven dat mijn focus voor de volle honderd procent op deze club ligt. Het is zeker mogelijk dat ik op een dag Bodo/Glimt zal verlaten. Maar dat zul dus niet morgen zijn", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties