Buffalo's trekken bezoekers in Engeland: Stamford Bridge volledig uitverkocht voor Chelsea-Gent

Buffalo's trekken bezoekers in Engeland: Stamford Bridge volledig uitverkocht voor Chelsea-Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent speelt donderdagavond zijn eerste Conference League-wedstrijd op het veld van Chelsea. Het stadion van Chelsea, Stamford Bridge, is helemaal uitverkocht.

Terwijl de Champions League en Europa League al aan speeldag twee zitten, werd de Conference League pas woensdag op gang getrapt. De Belgische deelnemer starten donderdag.

Cercle Brugge neemt het thuis op tegen St. Gallen terwijl KAA Gent naar Londen is getrokken om tegen Chelsea te spelen. De Buffalo's spelen ongetwijfeld de meest aantrekkelijke wedstrijd van de twee.

Chelsea wordt gezien als topfavoriet om het eindtoernooi te winnen. Het lijkt heel onwaarschijnlijk dat de Engelse topclub met zijn sterkst mogelijke elf zal aantreden.

Toch valt de Conference League duidelijk in smaak. Het Stamford Bridge is namelijk helemaal uitverkocht voor de komst van de Buffalo's, meldt Het Laatste Nieuws.

Een gebrek aan sfeer zal er dus niet zijn. Dit is wel zeker geen slecht nieuws voor KAA Gent, want van de 40.000 fans zullen er maar liefst 3.200 bezoekende supporters zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Chelsea - KAA Gent live op Voetbalkrant.com vanaf 21:00.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties