🎥 Patro Eisden wint topper tegen Deinze, rood voor Hernan Losada, wereldgoal in Luik

In de Challenger Pro League stonden vanavond twee matchen op de agenda. Patro Eisden won de topper tegen Deinze.

Bammens bracht de thuisploeg al na een kwartier op voorsprong. Adnane Abid verdubbelde de voorsprong op het uur.

Lennart Mertens bracht vijf minuten na de rust de spanning terug, maar drie minuten later stond het al 3-1 na een strafschop van Kevin Kis.

De doelpuntenmaker van Deinze werd iets na het uur met een rode kaart van het veld gestuurd. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd trainer Hernan Losada nog naar de tribune gestuurd met een rode kaart.

Aan de score veranderde niks meer. Patro Eisden won de topper en komt zo op de tweede plaats in de Challenger Pro League.

In de andere wedstrijd van vrijdagavond speelden Club Luik en Lommel 1-1 gelijk. Da Silva bracht de Luikenaars met een wereldgoal op voorsprong, Wouters zette de bordjes gelijk.