Wordt dit de nieuwe coach van paars-wit? Nieuwe opvallende naam op de lijst van Anderlecht om Brian Riemer op te volgen

Wordt dit de nieuwe coach van paars-wit? Nieuwe opvallende naam op de lijst van Anderlecht om Brian Riemer op te volgen
Word fan van Anderlecht! 4203

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. Vladimir Ivic is een naam die paars-wit op de lijst heeft staan.

Anderlecht heeft donderdagavond met 1-2 gewonnen op het veld van Real Sociedad. Paars-wit pakte zo onder interim-coach David Hubert als 6 op 6 in de Europa League.

In de Belgische competitie loopt het echter heel wat moeilijker. Anderlecht kon al vijf keer op rij niet meer winnen in de Jupiler Pro League.

De club is na het ontslag van Brian Riemer nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. Volgens Het Laatste Nieuws staat Vladimir Ivic op de lijst van mogelijke opvolgers.

De Servische coach zit al sinds maart dit jaar zonder club. Hij was laatst actief bij FK Krasnodar. Verder werd hij met Maccabi Tel Aviv twee keer na elkaar kampioen.

Hij was ook nog coach bij Watford en PAOK. Als speler sloot hij zijn carrière ook af bij de Griekse club. Wie uiteindelijk de nieuwe coach van Anderlecht wordt, blijft afwachten. Kjetil Knutsen en Mark van Bommel staan ook op de lijst van Jesper Fredberg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties