🎥 Rood voor Belgisch talent van PSV nadat hij aan de noodrem moet trekken

🎥 Rood voor Belgisch talent van PSV nadat hij aan de noodrem moet trekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een van de Belgische revelaties van het seizoen is op dit moment Matteo Dams. De 20-jarige verdediger heeft zich opgewerkt tot een vaste basisspeler bij de Nederlandse club.

Dit seizoen zijn er weer heel wat Belgen die willen doorbreken bij hun club. Eentje daarvan is Matteo Dams, die het op dit moment goed doet bij PSV.

Aan het begin van het seizoen mocht Dams enkele keren invallen, eerst als centrale verdediger en later als linksachter. Na drie goede invalbeurten mocht hij eens starten.

En of hij indruk maakte. Sinds zijn eerste basisplaats heeft hij al iedere minuut gespeeld voor de club uit Eindhoven. Tot zaterdagavond... maar niet omdat hij gewisseld werd.

Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam moest Dams met rood van het veld. Bij een 2-1 voorsprong voor PSV was Neghli doorgebroken en kon hij alleen op doel aflopen.

Matteo Dams was alert en volgde hem, waar was net niet snel genoeg. De 20-jarige Belg trok aan de noodrem en haalde zijn tegenstander neer waardoor hij een rode kaart gepresenteerd kreeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties