Grote plotwending met betrekking tot de schorsing van Paul Pogba: dopingzondaar mag straks weer spelen, maar...

Grote plotwending met betrekking tot de schorsing van Paul Pogba: dopingzondaar mag straks weer spelen, maar...
Foto: © photonews
Word fan van Juventus! 840

De schorsing wegens doping van Paul Pogba is teruggebracht tot 18 maanden. De voormalige Franse international zal dus binnenkort weer kunnen voetballen, maar niet bij Juventus.

In september 2023 werd Paul Pogba geschorst wegens doping nadat hij positief testte na de eerste wedstrijd van het seizoen 2023-2024 van Juventus. De middenvelder kreeg een schorsing van vier jaar.

Maar, groot nieuws deze week. De straf van de voormalige Franse international is teruggebracht tot 18 maanden, wat betekent dat Pogba binnenkort zijn grote comeback kan maken.

In maart zal "La Pioche" officieel een professionele wedstrijd mogen spelen. De 31-jarige speler kan al in januari de training hervatten.

Dit zal echter niet bij Juventus zijn, dat onlangs tientallen miljoenen euro's heeft geïnvesteerd om zijn volledige middenveld te herbouwen en niet van plan is om van koers te veranderen.

Volgens de Gazzetta dello Sport lijkt het erop dat Pogba en de Oude Dame recht op een regelrechte contractbreuk afstevenen. Volgens de Franse pers, waaronder RMC Sports en L'Équipe, is de MLS een waarschijnlijke bestemming voor de wereldkampioen van 2018.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties