Meer nieuws over vijf Anderlecht-fans die werden aangehouden na Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad

Meer nieuws over vijf Anderlecht-fans die werden aangehouden na Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4204

Tijdens de Europa League-wedstrijd van Anderlecht op het veld van Real Sociedad, liep het in het bezoekersvak uit de hand. Enkele Anderlecht-fans werden toen aangehouden.

Anderlecht heeft deze week met 1-2 gewonnen op het veld van Real Sociedad. Enkele meegereisde supporters lieten zich niet van hun beste kant zien. 

Een aantal Anderlecht-fans gooiden met voorwerpen, waaronder stoeltjes, naar de thuisfans in het vak onder het uitvak. Daardoor moesten een hoop Real Sociedad-fans vluchten van hun plaatsen.

Na de wedstrijd werden vijf supporters van Anderlecht aangehouden door de Spaanse politie. Eén daarvan werd al snel vrijgelaten.

Op vrijdag werd een andere fan voorgeleid, waarna hij mocht vertrekken. Dan bleven er nog drie supporters over. Zij moesten tot zaterdagochtend in het politiebureau van San Sebastian blijven. 

Volgens het Spaanse medium Mundo Deportivo zijn de vijf supporters ondertussen allemaal vrijgelaten. De laatste drie fans, werden eerst nog wel overgedragen aan de rechtbank, die hen nadien vrijliet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties