'Van Bommel heeft beslissing genomen over deal met RSC Anderlecht'

'Van Bommel heeft beslissing genomen over deal met RSC Anderlecht'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht is op zoek naar een nieuwe coach. Die moet de opvolger worden van de ontslagen Brian Riemer.

Brian Riemer werd bij RSC Anderlecht ontslagen na de nederlaag tegen KRC Genk, al was het al een tijdje de kroniek van de aangekondigde dood.

Brian Hubert werd aangesteld als vervanger van de Deen, met de duidelijke mededeling dat het slechts om een interimopdracht ging tot aan de interlandbreak.

Er circuleerden meteen wat namen, waarbij Mark van Bommel, tot eind vorig seizoen aan de slag bij Royal Antwerp FC, de belangrijkste kandidaat leek.

Volgens Het Laatste Nieuws zat Van Bommel wel degelijk samen met het Anderlechtbestuur, maar bedankte hij voor de aangeboden job. Beide partijen zaten niet op dezelfde golflengte, klinkt het.

Ook de Serviër Vladimir Ivic zou volgens de krant op visite geweest zijn in het Lotto Park, maar dat zou niet meer dan een verkennend gesprek geweest zijn.

Geen verregaande onderhandelingen dus met een nieuwe trainer op dit moment, al staat de interlandbreak wel voor de deur. Bovendien doet David Hubert het heel goed. Na de match tegen Standard dit weekend wordt ook hij geëvalueerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties