OFFICIEEL: Coach die dit seizoen als eerste werd ontslagen in de JPL heeft opvallend nieuw avontuur beet

OFFICIEEL: Coach die dit seizoen als eerste werd ontslagen in de JPL heeft opvallend nieuw avontuur beet
Foto: © photonews
Word fan van STVV! 478

Christian Lattanzio was de eerste coach die dit seizoen ontslagen werd in de Jupiler Pro League. Hij mocht bij STVV na zes speeldagen zijn koffers pakken. Ondertussen heeft hij een opvallend nieuw avontuur beet.

Deze zomer vertrokken er heel wat belangrijke pionnen bij STVV, waaronder coach Thorsten Fink. Christian Lattanzio werd aangetrokken als zijn vervanger.

Maar niet alles liep zoals gehoopt. Na zes speeldagen had de club nog geen enkele keer gewonnen. Het 1-1 gelijkspel tegen KV Kortrijk was er te veel aan.

Ondertussen heeft Lattanzio al wel een nieuw avontuur beet. Hij is aan de slag gegaan bij Shenzhen Peng in de Chinese Super League. 

Een opvallend, en pittig avontuur. Shenzhen Peng staat namelijk net boven de gevarenzone en telt na 27 wedstrijden 24 punten. Lattanzio zal er dus alles aan moeten doen om de club op het hoogste niveau te houden.

De Spaanse Jesus Tato werd er onlangs ontslagen na tegenvallende resultaten. De club verloor zijn laatste acht wedstrijden en dus moet Lattanzio voor een schokeffect zorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties