Zorgen voor Deschamps tegen de Rode Duivels? Dé Fransman in vorm onzeker nadat hij geblessseerd raakt

Zorgen voor Deschamps tegen de Rode Duivels? Dé Fransman in vorm onzeker nadat hij geblessseerd raakt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankrijk zal opnieuw sterke troeven hebben tegen de Rode Duivels. Maar er is nog een vraagteken rond de situatie van Marcus Thuram.

We zullen niet vaak genoeg herhalen hoeveel druk de spelers momenteel ondervinden vanwege het huidige schema. Dit weekend moesten verschillende grote namen zich bij de ziekenboeg melden. Ook Marcus Thuram, die bij Frankrijk van grote waarde is.

De Fransman scoorde een hattrick tegen Torino, waardoor Inter met 3-2 won. Maar hij moest daarna in het laatste halfuur geblesseerd van het veld.

Na zijn wissel legde hij direct een grote zak ijs op zijn rechterenkel, meldt RMC Sport. "Hij kreeg een trap op de pees, hij had al een beetje last tegen het einde van de eerste helft. Vervolgens vroeg hij om een wissel. Onze artsen en die van de Franse nationale ploeg zullen onderzoeken uitvoeren", verklaarde zijn coach Simone Inzaghi.

Een harde klap voor Thuram, die nog steeds bezig is om zich echt op te werken als vaste spits van het Franse team. Zijn seizoensstart zou daarbij moeten helpen: met 7 doelpunten (en 3 assists) in 7 Serie A-wedstrijden maakte hij al heel veel indruk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties