🎥 Het ontroerende verhaal achter het emotionele eerbetoon bij KV Kortrijk tegen KRC Genk

🎥 Het ontroerende verhaal achter het emotionele eerbetoon bij KV Kortrijk tegen KRC Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De wedstrijd tussen KV Kortrijk en KRC Genk begon met een wel heel mooi eerbetoon. Dat was er eentje voor Jackie Baptist, jarenlang steward bij KV Kortrijk.

Jackie Baptist is een gewaardeerd steward binnen de stewardcommunity. Hij is verbonden aan KV Kortrijk en voerde meer dan dertig jaar lang het werk uit van steward.

Hij werd divisiechef bij Kortrijk, maar ging ook bij tekorten vaak bij andere ploegen 'bijklussen'. Zo kwam hij ook in Waregem, Beveren en op diverse andere plaatsen en is hij overal gewaardeerd.

Mooi eerbetoon

Momenteel is Jackie Baptist echter zwaar ziek. Hij verblijft momenteel het meeste van de tijd in Genk bij zijn dochter, maar kwam voor de match tegen KV Kortrijk wel nog eens naar 'zijn' Guldensporenstadion.

Graag wilde hij nog eens een match zien tussen zijn 'beide teams'. Het leverde mooie beelden op, want bij Kortrijk hadden ze in samenspraak met Genk ervoor gezorgd dat hij het veld mee mocht oplopen.

Hij mocht ook poseren tussen de beide teams, die voor de gelegenheid ook eens door elkaar stonden. Een mooi eerbetoon. We wensen Jackie veel sterkte! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties