15 op 30 voor Club Brugge: na de interlandbreak moet het beter en dat weet coach Nicky Hayen ook

15 op 30 voor Club Brugge: na de interlandbreak moet het beter en dat weet coach Nicky Hayen ook

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Een derde van de reguliere competitie hebben we ondertussen al achter de rug. Club Brugge pakte 15 op 30, wat eigenlijk niet voldoende is. Toch staat coach Nicky Hayen niet ter discussie.

Club Brugge begon als landskampioen toch niet op de gehoopte wijze aan het seizoen. Blauw-zwart gaat de interlandbreak in met 15 op 30.

Onlangs pakte Club 2 op 9, ook niet geweldig. En dat beseffen ze bij de club maar goed genoeg. Het is geen ideale situatie, zeker niet, maar intern werd duidelijk benoemd waar het beter kan en moet.

Volgens Het Nieuwsblad staat coach Nicky Hayen echter helemaal niet ter discussie. Het bestuur zou nog genoeg positieve zaken zien. 15 punten zijn te weinig, maar het voetbal dat hij met Club brengt is wel goed.

Maar de punten zijn wat tellen, en daar moet het beter. Dus zal Club zich moeten herpakken na de interlandbreak want dan volgen wedstrijden tegen Westerlo, AC Milan (Champions League) en Anderlecht.

Als er op Westerlo niet gewonnen wordt zal de situatie er allicht een pak anders uitzien. Maar Hayen heeft nu een kleine twee weken tijd om aan zijn ploeg te werken...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties