Kylian Mbappé zorgt voor heel wat onrust in Frankrijk: bondsvoorzitter mag het komen uitleggen

Kylian Mbappé zorgt voor heel wat onrust in Frankrijk: bondsvoorzitter mag het komen uitleggen
Word fan van Frankrijk! 74

In Frankrijk was er de afgelopen dagen al heel wat te doen om Kylian Mbappé. De sterspeler van de Franse nationale ploeg zal er de komende interlandperiode niet bij zijn omdat hij geblesseerd zou zijn, maar speelt nog wel met Real Madrid.

Kylian Mbappé liep onlangs een blessure op bij Real Madrid. Daardoor moest hij de wedstrijd tegen Atlético Madrid missen. Tegen Villarreal en Lille was hij er echter wel weer bij.

De spits speelde zelfs meer dan 70 minuten afgelopen weekend. Opvallend wel, aangezien hij wegens zijn blessure niet werd opgeroepen bij de nationale ploeg. Daags voor de selectie werd bekendgemaakt stond hij nog een halfuur op het veld tegen Lille.

In Frankrijk stellen velen zich vragen bij de situatie. Daarop heeft Philippe Diallo, voorzitter van de Franse voetbalbond besloten om het maar te gaan uitleggen bij France Info.

"Er staat niets boven het Franse team en de nationale teams", begint Philippe Diallo. "Didier Deschamps heeft rechtstreeks met hem en met de medische staf van Real Madrid gesproken en hij heeft besloten om hem niet te selecteren, wat niets afdoet aan de toewijding van Kylian aan de Franse nationale ploeg."

Nadien gaat hij ook nog verder over de grote druk op de spelers die enorm veel wedstrijden moeten spelen omwille van de volle kalender. Op 14 oktober neemt Frankrijk het op tegen de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties