Patrick Goots ziet probleem bij KVC Westerlo: "Op dit tempo kan het niet verder"

Patrick Goots ziet probleem bij KVC Westerlo: "Op dit tempo kan het niet verder"
Foto: © photonews
Word fan van Westerlo! 409

KVC Westerlo pakte 9 op 9 tijdens het seizoensbegin, maar heeft het momenteel toch iets moeilijker. Afgelopen weekend werd er gelijkgespeeld tegen Beerschot, dat zijn tweede punt van het seizoen pakte in 't Kuipje.

KVC Westerlo begon geweldig aan het nieuwe seizoen, maar kreeg het de laatste weken toch wat moeilijker. Na de 9 op 9 volgde er een 6 op 21.

Afgelopen vrijdag kwam het twee keer op achterstand tegen Beerschot, maar de 17-jarige Vuskovic kon de scheve situatie steeds weer omdraaien. Daardoor werd het uiteindelijk nog een 2-2 gelijkspel.

"Het viel mij afgelopen vrijdag op dat Vuskovic, een centrale verdediger, Westerlo tot twee keer toe over de streep trok", merkt ook Patrick Goots op bij Gazet van Antwerpen. 

"De Kroaat zit intussen aan vier doelpunten. Dat zijn er evenveel als zijn landgenoot Frigan, de centrumspits. Frigan laat het nog te vaak afweten en da’s een probleem, want Westerlo baadt niet in offensieve weelde", gaat hij verder.

"Ik wil niet beweren dat Westerlo in een dipje zit. Het spel blijft nog steeds oké. Maar het vrank en vrij voetbal moet wel weer gaan renderen. Op dit tempo kan het niet verder. De zesde plaats verdoezelt een beetje de magere puntenoogst, want de tegenstand zit Westerlo wel degelijk op de hielen", besluit Goots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties