Simon Mignolet redt Club Brugge en waarschuwt spelers: 'Daar ligt het probleem'

Robbie Maes
| 2 reacties
Simon Mignolet redt Club Brugge en waarschuwt spelers: 'Daar ligt het probleem'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moest dit weekend genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Union.

Simon Mignolet, die een cruciale rol speelde met enkele knappe reddingen, benadrukt dat het voor hem een dubbel gevoel is. "Ik zou liever drie punten pakken dan die reddingen te moeten doen”, verklaarde de ervaren doelman na afloop aan VTM Nieuws.

De afgelopen weken waren een mix van positieve en negatieve prestaties voor Club. De gelijke spelen tegen Charleroi en Union waren teleurstellend, maar de overwinning in de Champions League tegen Sturm Graz bood hoop.

Een van de grootste aandachtspunten voor Club Brugge is de afwerking. Ondanks het creëren van voldoende kansen, lukt het de ploeg te weinig om deze om te zetten in doelpunten.

Ook in de wedstrijd tegen Union werden meerdere kansen gecreëerd, maar enkel één daarvan werd benut. Dit gebrek aan efficiëntie blijft blauw-zwart achtervolgen.

Ook in de verdediging moet Club Brugge stappen maken. De ploeg geeft te vaak kansen weg aan de tegenstander, wat leidt tot onnodige tegendoelpunten. Als de Bruggelingen na de interlandbreak opnieuw willen aansluiten bij de top, zullen ze volgens de doelman vooral in beide strafschopgebieden geconcentreerder moeten gaan spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties