📷 Ook Franse nationale ploeg verzamelt zich, met enkele heel opvallende aankomsten...

📷 Ook Franse nationale ploeg verzamelt zich, met enkele heel opvallende aankomsten...
Foto: © photonews
Word fan van Frankrijk! 74

Het Franse nationale team kwam samen in Clairefontaine voor de twee Nations League-wedstrijden. De aankomst van de spelers wordt steeds extravaganter.

Naarmate er meer interlandperiodes zijn, wordt van de aankomst van de Franse spelers in Clairefontaine steeds meer verwacht. Het moet gezegd worden dat alleen nog een rode loper ontbreekt om te geloven dat de Fransen op een modeshow zijn.

Terwijl sommige leden van de groep liever klassiek gekleed gaan, hebben anderen er plezier in om bij elke gelegenheid drastisch van outfit te veranderen. Bij dit spel wordt vooral naar Jules Koundé uitgekeken.

Bradley Barcola heeft ook aandacht besteed aan zijn outfit, hij is niet onopgemerkt gebleven door de groep journalisten aan de voet van de trappen.

Maar degene die het meest opviel, was Ibrahima Konaté. De verdediger van Liverpool stapte uit de auto volledig vermomd en vond het grappig dat niemand hem kon herkennen.

Na de overwinning tegen de Rode Duivels in de laatste wedstrijd, heeft Frankrijk slechts drie punten uit zes wedstrijden vanwege hun 1-3 nederlaag tegen Italië. De Rode Duivels zullen de Fransen volgende week dinsdag tegenkomen in het Koning Boudewijnstadion na hun wedstrijd van donderdag in Rome.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties