De kogel is door de kerk: Anderlecht heeft beslissing genomen over toekomst van David Hubert

De kogel is door de kerk: Anderlecht heeft beslissing genomen over toekomst van David Hubert
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4205

Blijft David Hubert aan als coach van Anderlecht? Paars-wit heeft eindelijk een beslissing genomen.

Brian Riemer werd bij Anderlecht ontslagen na de 0-2 nederlaag tegen KRC Genk. David Hubert nam daarna meteen over als interim-coach.

Hij doet het zeker niet slecht en krijgt al enorm veel lof. Afgelopen weekend boekte hij zijn eerste competitieoverwinning tegen Standard in de Clasico (3-0). Voordien werd er twee keer gelijkgespeeld, eerst tegen Charleroi en nadien tegen Dender.

Vooral in Europa deed Hubert het opvallend goed. Anderlecht won zijn twee eerste Europa League-wedstrijden tegen niet de minste tegenstanders. Eerst kwam Ferencvaros over de vloer (2-1) en vorige week werd er met 1-2 gewonnen op het veld van Real Sociedad.

De supporters maakten al duidelijk dat ze hem graag zien op de bank en ook de spelers zijn blij met hem. Maar toch zal hij niet aanblijven als hoofdcoach, dat meldt Het Laatste Nieuws. De verwachting is dat er tegen Beerschot een nieuwe T1 is.

Het bestuur gelooft echt wel in Hubert, maar is van mening dat het hem geen dienst bewijst door hem nu al als hoofdcoach aan te stellen. Anderlecht blijft dus op zoek naar een T1. Vladimir Ivic zou nog steeds één van de kandidaten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties