Groot nieuws bij Antwerp: club gaat uiteindelijk toch iets doen aan lege tribune

Groot nieuws bij Antwerp: club gaat uiteindelijk toch iets doen aan lege tribune
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2829

Het stadiondossier bij Antwerp is al complex geweest, maar nu wordt er toch een nieuwe stap gezet. De club heeft een vergunningsaanvraag ingediend voor de bouw van een tijdelijke tribune T2.

Antwerp zit al langere tijd met het probleem van Tribune 2. Die mag nie gebruikt worden waardoor de club ieder jaar heel wat miljoenen misloopt.

Er zijn problemen tussen de club en grondeigenares Tania Mintjens, waardoor alles bijzonder moeilijk loopt. Paul Gheysens, voorzitter en eigenaar van Antwerp FC wil graag een nieuwe tribune bouwen, maar op de grond van iemand anders is dat niet zo interessant.

De club heeft nog bijna 30 jaar opstalrecht en dus mag het doen met de grond wat het wil. Hierna kan Mintjens de tribune op de grond wel zelf kopen voor een marktcomforme prijs.

'R. Antwerp F.C. heeft een vergunningsaanvraag ingediend voor de bouw van een tijdelijke tribune T2. Een volgende stap in de uitbouw van de club en in haar proces om zelfbedruipend te worden', begint de club op haar website.

'Met de tijdelijke tribune kan RAFC de wachtlijst met fans die wedstrijden op de Bosuil willen meemaken, wegwerken. Meer fans zorgt voor nog meer sfeer en ambiance, wat de sportieve prestaties van onze Reds dan weer ten goede zal komen. Bouwheer van de tijdelijke tribune is RAFC zelf.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties