Standard bevestigt uitstekend nieuws: "Belangrijke stappen voor de verkoop van de club"

Standard bevestigt uitstekend nieuws: "Belangrijke stappen voor de verkoop van de club"
Foto: © photonews
Word fan van Standard! 2421

Standard heeft aangekondigd dat er een akkoord is bereikt tussen de huidige aandeelhouder en de voormalige aandeelhouders, namelijk de vastgoedvennootschap van de club en Bruno Venanzi.

De situatie blijft bewogen bij Standard, met gerechtelijke zaken met betrekking tot 777 Partners, de financiële situatie en het juridische conflict met l'Immbolière en Bruno Venanzi.

Zoals verwacht, is er een akkoord bereikt met de voormalige eigenaar. Dit maakt de opheffing van beslagen mogelijk, evenals een kapitaalsverhoging van 25 miljoen euro.

De schulden zijn dus gedeeltelijk afbetaald, wat essentieel is voor de goedkeuring van de licentiecommissie. Standard heeft hier dinsdag over gecommuniceerd.

"Standard de Liège kan vandaag bevestigen dat er een akkoord is bereikt tussen de huidige aandeelhouder en de voormalige aandeelhouders, zowel op het niveau van de NV Standard de Liège als de Immobilière Standard de Liège."

"Deze schikkingen maken de onmiddellijke opheffing mogelijk van de beslagleggingen op de aandelen van deze twee vennootschappen. Hierdoor kan de club een kapitaalverhoging van 25 miljoen euro doorvoeren."

"Deze kapitaalverhoging zal ervoor zorgen dat de club voldoet aan de regels van de Licentiecommissie. Dit is een nieuwe belangrijke stap in het verkoopproces van de club", besluit de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties