Zorgen voor bondscoach Tedesco? Eén afwezige op training van de Rode Duivels

Zorgen voor bondscoach Tedesco? Eén afwezige op training van de Rode Duivels
Foto: © photonews
Word fan van België! 2542

De Rode Duivels hebben dinsdagochtend getraind in Tubeke. Ze bereiden zich voor op de wedstrijd van donderdag tegen Italië.

De Rode Duivels bereiden zich voor op hun reis naar Rome om daar de Squadra Azzura te trotseren in de Nations League. Dinsdagochtend kwam de groep bijeen voor de voorlaatste training voor de wedstrijd.

22 Duivels waren aanwezig onder leiding van Domenico Tedesco en zijn staf. Dat wil zeggen dat er één speler afwezig was: Matz Sels, dat meldt Het Laatste Nieuws. Waarom hij niet meetrainde is nog niet geweten.

Koen Casteels en Maarten Vandevoordt waren de enige keepers die aan het warmlopen waren. Afgelopen weekend maakte Sels nog indruk met een geweldige prestatie bij Nottingham Forest op het veld van Chelsea.

Verder was de hele groep aanwezig, inclusief Aster Vranckx, die zich bij de groep voegde vanwege de blessure van Amadou Onana aan de ligamenten.

De middenvelder staat klaar om weer naar Italië te trekken, nadat hij een seizoen bij AC Milan heeft doorgebracht. Dit weekend stond hij voor het eerst in de basis bij Wolfsburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties