Bayern München én Liverpool weten hoe laat het is: 'Blessure van Carvajal zorgt dat Real Madrid nu al wil schakelen om flankverdedigers naar Spanje te halen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bayern München én Liverpool weten hoe laat het is: 'Blessure van Carvajal zorgt dat Real Madrid nu al wil schakelen om flankverdedigers naar Spanje te halen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Real Madrid moet het de komende maanden zonder Dani Carvajal doen. De Spaanse landskampioen brent de zoektocht naar een flankverdediger dan ook in een stroomversnelling. En de targets zijn eveneens gekend.

Dani Carvajal liep afgelopen weekend een zware knieblessure op. De ervaren rot van Real Madrid staat sowieso al voor enkele maanden aan de kant. De kans is zelfs heel groot dat hij een kruis mag maken over de rest van het seizoen. 

De Koninklijke was sowieso al van plan om deze zomer in te zetten op flankverdedigers. MARCA weet dat Real Madrid al mondelinge akkoorden heeft met Alphonso Davies (linkerflankverdediger van Bayern München, nvdr.) en Trent Alexander-Arnold (rechterflankverdediger van Liverpool FC, nvdr.).

Niet toevallig zitten beide heren in hun laatste contractjaar - het is en blijft hét handelsmerk van Florentino Perez - en werden ze ruim een jaar geleden al voor het eerst benaderd. Al zorgt de blessure van Carvajal sowieso voor een stroomversnelling. 

Real Madrid wil één van beide spelers tijdens de wintermercato al naar Spanje halen. De Koninklijke zal er een transfersom voor moeten neertellen, maar veel geld zal Perez niet willen spenderen. 

Trent Alexander Arnold
© photonews

Voor de volledigheid: ook zonder de blessure van Carvajal stonden Davies en Alexander-Arnold heel hoog op de verlanglijst van de Spaanse grootmacht. Beide heren sloegen al meerdere voorstellen van respectievelijk Bayern München en Liverpool af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties