Is Thibaut Courtois fit voor El Clasico? 'Real Madrid komt met het antwoord'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Is Thibaut Courtois fit voor El Clasico? 'Real Madrid komt met het antwoord'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Thibaut Courtois revalideert momenteel van een spierblessure. Dé vraag bij de fans van Real Madrid luidt: zal de doelman fit zijn voor de topper tegen FC Barcelona? We kennen het antwoord.

Thibaut Courtois herstelt momenteel van een blessure aan de abductor van het linkerbeen. De doelman liep de blessure op tijdens de Madrileense derby eind september.

Met Andriy Lunin heeft De Koninklijke een waardige vervanger - dat bewees de Oekraïener vorig seizoen tijdens de maandenlange revalidatie van Courtois - in huis. Al hoopt alles en iedereen bij de Spaanse landskampioen op een snelle terugkeer van de (voormalige) Rode Duivel.

MARCA laat weten dat Courtois mikt op een terugkeer tijdens El Clasico. De topper tussen Real Madrid en FC Barcelona wordt gespeeld op 26 oktober. Al bestaat de kans dat de doelman enkele wedstrijden vroeger zijn terugkeer zal vieren.

Hoe ziet het programma van Real Madrid er de komende weken uit?

Na de interlandbreak speelt Real Madrid tegen Celta Vigo en Borussia Dortmund vooraleer Barça op bezoek komt. De Koninklijke kampeert momenteel op een tweede plaats in La Liga. Real Madrid volgt op drie punten van Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties