Radja Nainggolan praat openlijk over zijn toekomst: "Dan stop ik misschien wel"

Radja Nainggolan praat openlijk over zijn toekomst: "Dan stop ik misschien wel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan zit ondertussen al een tijdje zonder club. Nadat zijn avontuur bij het Indonesische Bhayangkara FC afliep, bleef het stil rond zijn toekomst. Gestopt is hij nog niet, maar het blijft afwachten wat de toekomst brengt.

Rond Radja Nainggolan bleef het de afgelopen tijd enorm stil. Vorig seizoen speelde hij nog voor Bhayangkara FC in Indonesië, maar nu zit hij al een tijdje zonder club. Gestopt is hij nog niet.

"Neenee, ik ben nog altijd aan ’t rondzien", begon hij bij Het Nieuwsblad. "Als ik binnen een paar weken nog niks heb gevonden, stop ik misschien wel. Maar het is ook niet dat ik mezelf een deadline heb opgelegd."

Ondertussen houdt hij zich bezig met padel en minivoetbal. Hij wacht tot een club komt aankloppen, maar veel voorstellen kreeg hij tot op heden nog niet.

"Nee. En dat vind ik zelf ook raar. Volgens mij denken veel ploegen gewoon dat ik te duur ben. Ik ga niet gratis komen sjotten, maar 300.000 euro per jaar is ook geen overdreven loon, hè."

Maar het voetbal heeft hij ondertussen ook niet meer nodig. "Ik heb een mooi kapitaal opgebouwd met het voetballen, dus eigenlijk niet nee. Maar wat ik mis, is die dagelijkse routine. Op het veld staan. Wat lachen met de boys. Ik sjot ook gewoon nog altijd heel graag, snapt ge?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties