Rode Duivel is wel heel duidelijk over afwezigheid van Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku: "Dat is niet mijn probleem"

Rode Duivel is wel heel duidelijk over afwezigheid van Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku: "Dat is niet mijn probleem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België zal binnenkort Italië en Frankrijk tegenkomen in de Nations League. De Rode Duivels zullen het zonder Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku moeten stellen.

Elke bijeenkomst van de Rode Duivels gaat tegenwoordig gepaard met wat commotie. Tijdens de geplande wedstrijden voor de maand oktober zal België het zonder twee van zijn sterkhouders moeten stellen.

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zijn inderdaad afwezig. Beide spelers hebben toestemming gevraagd aan Domenico Tedesco om zich te richten op hun herstel.

Aan de microfoon van RTL Sport, Rode Duivel Arthur Theate zich uit over het onderwerp. "Ik denk dat de coach zijn keuze heeft uitgelegd. Ik ben hier niet om beslissingen voor hem te nemen."

"Ik speel ook ontzettend veel wedstrijden met Frankfurt. Het lichaam lijdt na zoveel jaren. Het herstel wordt steeds moeilijker. Het aantal wedstrijden is een taboe-onderwerp in het voetbal."

"Ik ben hier niet om over de keuzes van de coach te praten. Ze hebben waarschijnlijk hun redenen, net als de coach. Maar dat is niet mijn probleem", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties