Toch wel speciaal: KBVB kondigt aan dat... Thibaut Courtois wordt uitgenodigd en komt

Toch wel speciaal: KBVB kondigt aan dat... Thibaut Courtois wordt uitgenodigd en komt
Word fan van België! 2543

Thibaut Courtois is aangekondigd als het gezicht voor de opening van een nieuw veld van de bond. Hij zal worden vergezeld door Julie Biesmans om de elfde Belgian Red Court in te huldigen.

Op 22 augustus kondigde Thibaut Courtois aan dat hij geen wedstrijden meer wil spelen met de Rode Duivels zolang Domenico Tedesco de coach is. Op dit moment blijft de situatie onveranderd, maar de doelman zal toch deelnemen aan een evenement van de voetbalbond op vrijdag.

De inwoner van Bree zal aanwezig zijn bij de opening van het elfde Belgian Red Court, naast het Katteberg sportpark, samen met Julie Biesmans, een voormalige Red Flame met 104 optredens. "Een Red Court is een ideale ontmoetingsplaats om de lokale sociale cohesie te bevorderen", legt de Koninklijke Belgische Voetbalbond uit.

Als afkomstig uit de regio waar dit terrein zijn deuren zal openen, lijkt hun aanwezigheid bij de openingsceremonie vanzelfsprekend voor de twee voetballers.

Op het programma: een minivoetbaltoernooi (U7, U8 en U9), een inhuldigingsceremonie, een signeersessie en fotosessie, en een penaltycompetitie (U7, U8 en U9). Een gevarieerd programma staat dus op 11 oktober vanaf 15u30 op het programma.

Het probleem van Courtois is dus duidelijk met enkel de bondscoach, de KBVB mag hem nog altijd uitnodigen. Een signaal van de wereldkeeper?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties