Antwerp verwent fans en gaat met vertrouwen verder in de JPL

Robbie Maes

In een oefenduel op de Bosuil heeft Antwerp vandaag met 2-1 gewonnen van SK Beveren.

De Great Old kwam op voorsprong dankzij doelpunten van Vincent Janssen en Anthony Valencia. Milan De Weerdt zorgde in de slotfase nog voor een aansluitingstreffer.

De oefenwedstrijd vond plaats achter gesloten deuren en bestond uit twee helften van elk 35 minuten. Bij Antwerp ontbraken verschillende spelers door blessures en interlandverplichtingen.

Eerder deze week was er ook aandacht voor teambuilding. Op dinsdag trok de selectie naar The Park Playground, waar de spelers zich konden uitleven met virtual reality-activiteiten.

Daarnaast stond er deze week ook een open training op het programma. Dit gebeurde op woensdagnamiddag, waardoor gezinnen de training konden bewonderen.

Met deze overwinning en de recente teambuilding lijkt Antwerp goed voorbereid op de rest van het seizoen. Na de interlandbreak trekt Antwerp op zondag naar OH Leuven.