Frank Raes is zeer duidelijk: "Ik blijf het vreemd vinden dat deze JPL-speler nooit een kans heeft gekregen van Tedesco"

Frank Raes is zeer duidelijk: "Ik blijf het vreemd vinden dat deze JPL-speler nooit een kans heeft gekregen van Tedesco"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bondscoach Domenico Tedesco kwam al onder heel wat druk te staan, zeker na het tegenvallende EK vorige zomer. Frank Raes vindt het vreemd dat hij een bepaalde JPL-speler nooit een kans heeft gegeven.

Bondscoach Domenico Tedesco maakt zijn groep momenteel klaar voor de interlands tegen Italië en Frankrijk. Het blijft afwachten wat de Rode Duivels kunnen zonder Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku.

"Op sportief vlak ben ik uiteraard wel benieuwd naar wat de Belgen kunnen laten zien tegen Italië en Frankrijk", begint Frank Raes bij Gazet van Antwerp. Hij stelt zich nog een aantal belangrijke vragen.

"Ik blijf het weliswaar vreemd vinden dat Vanaken nooit een kans heeft gekregen van Tedesco. Hij was de voorbije tien jaar toch zonder discussie de beste Belg in onze eigen competitie?", klinkt het bij Raes.

Maar ook rond de opstelling zijn er nog heel wat vraagtekens. "Met De Cuyper en Castagne werden er overigens maar twee echte vleugelbacks opgeroepen. Gaat Tedesco dan een nieuw systeem uitproberen?"

Het lijkt erop dat Tedesco alweer wil gaan experimenteren. Niet dat velen daar op staan te wachten na het tegenvallende EK van vorige zomer en de recente nederlaag tegen Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Italië - België live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties