Nog meer koopjes te vinden bij vrije spelers: 'JPL-club aast op voormalig doelman van de Bundesliga en Ligue 1'

Nog meer koopjes te vinden bij vrije spelers: 'JPL-club aast op voormalig doelman van de Bundesliga en Ligue 1'
Foto: © photonews
Word fan van Cercle Brugge! 608

Hoewel de transfermarkt een maand geleden is gesloten, blijven vrije spelers interessante mogelijke versterkingen. Zo probeert Cercle Brugge het bij Tomas Koubek.

Donderdag moest Warleson na een halfuur geblesseerd van het veld in de Conference League. Hoewel dit geen grote gevolgen had op de match (Cercle won met 6-2 van de Zwitsers van Sankt Gallen), zal de Braziliaanse doelman enkele weken uit de roulatie zijn.

Tegen Antwerp stond dus Maxime Delanghe (opgeleid door Anderlecht en PSV) in doel. Maar hij zou dus niet overtuigd hebben. 

Sacha Tavolieri onthult dat groen-zwart aast op Tomas Koubek. De 32-jarige doelman is sinds het einde van zijn avontuur bij Augsburg deze zomer transfervrij.

Koubek moet weer in vorm komen

In Duitsland heeft hij vier seizoenen gespeeld (15 gespeelde wedstrijden sinds 2020). Voordat hij naar de Bundesliga kwam, had hij echter twee overtuigende seizoenen bij Rennes, wat Augsburg aanzette om € 7,5 miljoen uit te betalen.

Koubek heeft interessante ervaring: 12 interlands voor Tsjechië en 44 Europa League-wedstrijden (gespeeld met Stade Rennais, maar ook met Sparta Praag en Slovan Liberec). De onderhandelingen met Cercle zijn gaande.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties