Zeer goed nieuws voor Anderlecht: een belangrijke terugkeer wordt verwacht na de interlandperiode

Zeer goed nieuws voor Anderlecht: een belangrijke terugkeer wordt verwacht na de interlandperiode
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4206

Het lijkt erop dat de terugkeer van Francis Amuzu bij Anderlecht dichterbij komt. Hij is al out sinds de overwinning tegen Ferencvaros.

Francis Amuzu zit al twee weken in de lappenmand. Nadat hij al het begin van het seizoen had gemist vanwege een enkelblessure, opgelopen tijdens de fan day tegen Wolfsburg, wordt 'Ciske' deze keer gehinderd door een hamstringsblessure.

Tegen Ferencvaros moest hij voor de rust van het veld, nadat hij een verrekking had opgelopen na een inspanning aan de flank. Nilson Angulo verving hem toen, om aan het einde van de wedstrijd zelf zelf nog rood te pakken.

Amuzu staat op het punt terug te keren

Volgens La Dernière Heure zal Anderlecht, in tegenstelling tot het geval Jan Vertonghen, kunnen rekenen op Francis Amuzu voor de hervatting na de internationale break tegen Beerschot.

Francis Amuzu heeft dus slechts twee competitiewedstrijden gemist en een Europa League-duel. Ondertussen is er al wel wat veranderd: Samuel Edozie heeft zich aan de linkerkant laten gelden en Tristan Degreef krijgt ook steeds meer speeltijd.

Naast het heroveren van een basisplaats, zal de uitdaging voor Amuzu ook zijn om op lange termijn te kunnen blijven spelen. Deze tegenslagen helpen niet om te groeien gedurende een seizoen, het blijft afwachten of zijn lichaam het hem toelaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties