Bijzonder goed nieuws bij Anderlecht: terugkeer lijkt er vroeger dan verwacht te komen

Bijzonder goed nieuws bij Anderlecht: terugkeer lijkt er vroeger dan verwacht te komen
Word fan van Anderlecht! 4206

Het mag ook wel eens meezitten bij Anderlecht. Het lijkt erop dat Thorgan Hazard vroeger dan verwacht zijn rentree zal kunnen maken

Hazard werd eind december terug fit verwacht na zijn kruisbandletsel aan de knie, maar tijdens de interlandbreak verscheen hij ineens op training bij Anderlecht, wel nog in loopschoenen. 

Zijn terugkeer is nog niet voor de volgende weken, maar het kan toch al tellen dat hij nu al op het trainingsveld staat. Hazard scheurde half april zijn voorste kruisband van de rechterknie.

Er werd verwacht dat hij in 2024 niet meer zou spelen, maar dat lijkt voorbarig geweest te zijn. Als hij de komende weken de trainingsarbeid kan opdrijven, zou hij dit jaar wel nog op het wedstrijdblad kunnen staan.

Geen overbodige luxe voor Anderlecht en bijzonder goed nieuws voor nieuwe trainer David Hubert. Hij kan extra creativiteit zeker gebruiken en heeft ook geen overschot op de flanken.

Als straks ook Jan Vertonghen terugkeert, ziet de hemel er ineens heel wat blauwer uit bij de Brusselaars. Nu ook wel niet verwachten dat Hazard meteen top zal zijn na zo'n lange afwezigheid. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties