Club Brugge wordt in eigen huis verrassend geklopt door Zulte Waregem

Club Brugge wordt in eigen huis verrassend geklopt door Zulte Waregem
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Club Brugge verloor vrijdag in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zulte Waregem (1-2). Challouk en Fraser scoorden voor de bezoekers, terwijl Talbi het enige doelpunt van Club maakte.

Club Brugge gebruikt deze interlandperiode om zich voor te bereiden op de rest van het seizoen. Vrijdagochtend speelde blauw-zwart een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem.

Club Brugge speelde thuis en er werd voor een ploeg gekozen met toch nog heel wat belangrijke spelers van de A-kern. Toch kwam Club al kort voor het halfuur op achterstand na een doelpunt van Challouk.

Opstelling Club Brugge: Jackers, Roméro, Jutgla (45’ Faraas), Vanaken (45’ Wylin), Skoras, Mechele (45’ Willems), Audoor, Sabbe, Talbi, Audoor, Amengai

Opstelling Zulte Waregem: Bostyn, Nyssen (60’ Tanghe), Lemoine, Labie, Cappelle, Nnadi, Rommens (60’ Sergeant), Challouk (90’ Tangala), Fraser (75’ Opoku), Vossen (60’ Erenbjerg), Traoré

Het was Talbi die voor de gelijkmaker zorgde, op het uur. Hij werd diep gestuurd en twijfelde niet voor doel. Fraser kon Zulte Waregem uiteindelijk nog de overwinning bezorgen door in minuut 75 het winnende doelpunt te maken.

Geen al te beste repititie voor de JPL-wedstrijd tegen KVC Westerlo van volgend weekend. Club Brugge staat momenteel op de vijfde plaats in het klassement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties